AVI Hjälpavsnitt
Inlogg/Skapa ärende
 
På inloggningssidan är det möjligt att direkt skapa ett ärende utan att vara inloggad. Fyll i beskrivning samt kontaktuppgifter och klicka på "Bekräfta". Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.
 
 
För användare är det även möjligt att logga in, klicka på "Logga in" längst ner till höger. Då visas fälten där det går att fylla i användarnamn och lösenord. Klicka på "Logga in" för att komma in till systemets startsida.
 
 
Om du har glömt ditt lösenord finns möjligheten att få det skickat via epost. Klicka på "Har du glömt ditt lösenord?" för att få upp en ruta där det går att fylla i en epost-adress som lösenord ska skickas till.
 
 
Flera versioner av AVI
 
AVI finns att tillgå i tre olika versioner, AVI Basic, AVI Profile och AVI Profile+. I AVI Basic får man plats för högst tre användare med egen inloggning och systemet levereras med en standardbild, AVi-loggan och en blå markeringsfärg. I AVI Profile får man möjlighet att själv lägga in valfri logga, bild och profilfärg som passar den egna verksamheten. I AVI profile+ finns plats för högst fem användare med egen inloggning. Väljer man AVI Profile+ kan man liksom i AVI Profile lägga in valfri logga, bild och profilfärg som passar den egna verksamheten. I Profile+ ges dessutom möjligheten att skapa en egen startsida där användaren kan välja aktuellt område via olika bilder, en funktion som till exempel är utmärkt för den som har en större geografisk spridning av fastigheterna. Med AVI Profile+ finns plats för högst tio användare med egen inloggning.
 
 
 
Built with help of Dr.Explain