AVI Hjälpavsnitt
Fastighet
 
På fliken Fastigheter listas för den som är administratör av systemet alla fastigheter som är upplagda i systemet. Man kan se namn och område för fastigheterna, och även hur många objekt som är kopplade till fastigheten. För att söka efter en fastighet matar man in lämpligt sökord i sökfältet och klickar på "Sök".
 
Bläddra i listan genom att klicka Föregående eller Nästa:
 
Det går att välja hur många rader per sida som ska visas, välj ett alternativ i drop-downlistan:
 
 
Redigera fastighet
Klicka på pennan längst till höger i raden för fastigheten. Det blir nu möjligt att ändra uppgifterna för fastigheten. Klicka på "Spara och stäng" för att spara ändringarna.
 
 
För att ta bort fastigheten; klicka på "Ta bort". Obs! Tänk på att du raderar de objekt och ärenden som hör till fastigheten om du raderar den. Om fastigheten ändå ska tas bort väljs alternativet "Ja" i rutan som kommer upp efter att ett klick på "Ta bort" har skett.
 
 
Lägg till fastighet
Klicka på "Lägg till fastighet" för att lägga till en fastighet. Det måste finnas ett område tillagt för att det ska kunna gå att lägga till en fastighet, finns inte rätt område får du först lägga till det under "Område". Lägg till uppgifterna kring fastigheten och välj om fastigheten innehåller lägenheter, samt om våning och lägenhetsnummer ska visas. För att lägga till fastigheten, klicka på "Bekräfta". Fastigheten hamnar nu i listan.
 
 
 
 
Built with help of Dr.Explain